(foto: united, twitter)

Manchester United skal ha gjort en innledende tilnærming om å signere den tidligere Liverpool-spilleren Marko Grujic fra Porto. Både Express og Mirror skriver om Erik ten Hags interesse for midtbanespilleren.

Det er de serbiske avisen Telegraf som skriver at United har gjort første fremstøt.

LES: Foran Barcelona i kampen om portugisisk stjerne

Grujic har imponert flere europeiske klubber på Portos midtbane, og serberen skal være ønsket av både United og regjerende Serie A-mester AC Milan. Ten Hag kan få problemer med å overtale Grujic til å komme til Old Trafford på grunn av hans fem år lange tilknytning til Liverpool.

Marko Grujic kan bli den neste som spiller for både for Liverpool og Manchester United i PL. Kun Paul Ince og Michael Owen har gjort det tidligere.

Men den serbiske landslagsspilleren spilte bare 16 kamper i alle konkurranser for Liverpool. Han ble lånt ut Cardiff, Hertha Berlin og Porto før han ble kjøpt av sistnevnte på en permanent avtale for to sesonger siden. Prislappen var da på 10,5 millioner pund.

LES: Steven Gerrard har fått seg ny jobb

Liverpool vil ha krav 10 prosent av overskuddet dersom Manchester United signerer Marko Grujic i sommer. Midtbanespilleren har tre år igjen av kontrakten med Porto.

Grujic var Liverpool-spiller i fem år mellom 2016 og 2021. Han var Jurgen Klopps første signering på Anfield, men klarte aldri å spille seg til fast plass hos tyskeren.