John Terry fikk litt av en oppdragelse i Chelsea.

Chelsea-legenden forteller om en ubehagelig episode.

Som 19-åring var John Terry en purung aspirant på Chelseas førstelag, og klubbens kaptein den gang var Dennis Wise.

Kapteinen var ikke helt fornøyd med, at Terry brukte pengene sine på en ny bil. Hans råd var at han burde heller kjøpe seg et hus.

– Han var klubbens kaptein på det tidspunktet. Jeg kan huske at da jeg fikk utbetalt en Champions League-bonus, dro jeg og kjøpte en bil, dumt som det var.

– Jeg var 19 år på det tidspunktet. Jeg kommer kjørende i min bil, og «Wisey» tar kvelertak på meg i gangen foran alle de andre og spør: «Hvem tror du, du er? Kjør tilbake og lever bilen».

– Så han tvang meg til å levere bilen tilbake, noe jeg tapte penger på, og så hjalp han meg med å kjøpe et hus isteden. Det var den beste form for rådgivning, sier John Terry i podcasten ‘The Footballers Guide to Football’.

Les: Liverpool la inn bud på en milliard rett før vinduet stengte

John Terry ble siden det et etablert navn hos Chelsea, hvor han spilte 717 kamper i perioden fra 1998 til 2017.

John Terry er i dag ansatt hos Chelseas ungdomsavdeling. Før det var han assistenttrener i Aston Villa. En annen kuriositet å nevne er at Terry pusset skoene til Erland Johnsen, når han selv spilte i ungdomsavdelingen til Chelsea.