Mac Allister med det største trofeet (foto: brighton, twitter)

Argentineren med det skotsk-klingende navnet har gjort jobben sin hos Brighton de siste sesongenr, men har styrt unna de største overskriftene. Det var før VM-sluttspillet.

Det store gjennombruddet for Brightons midtbanesliter kom i Qatar, der 24-åringen med det kule navnet viste han holder et internasjonalt nivå høyt nok til å være en av nøkkelspillerne bak VM-tittelen. Den sentrale midtbanespilleren misset bare én kamp i VM-sluttspillet. Mot Polen ble det scoring, i finalen mot Frankrike assist. Ikke overraskende har Mac Allister blitt linket til en overgang, ifølge La Gazzetta dello Sport er det allerede avgjort. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 2.50 til Arsenal/Manchester United og Manchester City, 31. desember

LES: Chelsea er enig med fransk landslagsspiller

Det italienske mediet hevder Mac Allister har sagt ja til overgang til Juventus, nå krangles det om overgangssummen der Brighton mener de har krav på rundt 400 millioner kroner for VM-helten.

Med kontraktsutløp først i 2025 og opsjon på ytterligere år sitter Brighton med gode kort i forhandlingene. Om Juventus er i posisjon til å bære en Mac Allister-overgang i den mildt sagt kaotiske situasjonen i klubben, det er et annet spørsmål. Det italienske mediet hevder Juventus pusher på for salg av Weston McKennie for å hente inn midler, med Adrien Rabiot på vei ut i sommer, vil det også være godt med plass for en Mac Allister hos Den Gamle Dame.

LES OGSÅ: Radja Nainggolan nær et utrolig comeback