Styrer inn mot Dybala. (foto: tottenham, twitter)

Vi aner at Mauricio Pochettino sier det med et smil om munnen, men likevel. Tanken om å gi seg på topp og flytte til nye utfordringer er uten tvil i tankene til det argentinske fotball-geniet.

På onsdag kan Tottenham sørge for at det blir en ren Premier League-finale i Champions League. Men før dette må den brysomme terrieren Ajax overlistes i Amsterdam.

Les: Videoen som gir Liverpool-supporterne gåsehud

Skulle London-klubben lykkes med dette, og sørge for at Liverpool igjen blir forvist til en nesten-triumf i Champions League, kan Pochettino sette en sluttstrek for prosjekt Tottenham.

-Vinne Champions League? Det ville ha vært helt fantastisk. Da kunne et femårs kapittel avsluttes. For å vinne med Tottenham under disse omstendighetene, i denne sesongen, da er det kanskje på tide å vurdere å gjøre noe annet i fremtiden. For å gjenta dette mirakelet… sier Pochettino ifølge ESPN.

Hvis A skjer, er jeg klar for B.

Les: Zidane sender kul melding til Liverpool-manageren

På en måte høres det ikke så urealistisk ut. Tottenham grugleder seg derfor til å vinne Champions League – hvis Ajax tillater det.

Vi avslutter med litt garderobekos. I motsetning til Diego Simeone, har Pochettino vettet til vente med «å lufte ballene» til han har gått av banen.

Les: Zidane krever mer kraft på midtbanen – øremerket Premier League-spiller