Gareth og Tony er gode venner

Milliardene sitter løst på Old Trafford denne sommeren etter en skuffende sesong, det skal kjøpes og manager Ole Gunnar Solskjær har satt opp den ene stjernespilleren etter den andre på sin ønskeliste. 

Dyrt er ikke alltid bra

Redselen som mange Manchester United fans har er at klubben igjen skal kaste penger ut av vinduet og hente inn stjernespillere som for lenge siden er mette av suksess.

Det beste eksemplet er Ole Gunnar Solskjær sitt aller største problem tidligere Arsenal mirakel Alexis Sánchez som koster mer enn noen andre og som ikke leverer.

Manchester United-supporteren Alfie07 presenterer på F7sport NB Engelsk: Dont sign aging Real Madrid duo argumentet for hvorfor signere spillere fra Premier League.

«Vi trenger å nærme overgangsvinduet fornuftig. Det er mange bedre spillere enn vi for øyeblikket har i PL som handler for lag som ligger under oss. Vi må identifisere unge, sultne spillere med et ønske om å bevise og signere dem for å gjenoppbygge oss. Det spiller ingen rolle hva stillingene vi går etter vi er svake overalt. Det er lite poeng å gå til Bales og Kroos type spillere, da de ikke vil ha den sulten og holdningen vi trenger.»

Les: Foreslår frekk byttedeal for Paul Pogba