Casemiro lite trolig del av Zidane 2.0 (foto: real, twitter)

Casemiro er fortsatt Real Madrid-spiller. Men litt over hundre kamper på en 5-6-års periode, vitner om at brasilianeren ikke har den helt store posisjonen i den spanske hovedstaden.

Midtbanespilleren har riktignok fått med seg mye moro de siste årene med Champions League-trofeer i bøtter og spann, men en svak sesong med 4 scoringer og null målgivende på 39 kamper, er alt annet enn imponerende for Zidane.

Les: Zidane sender kul melding til Liverpool-manageren

Ifølge hyperaktive Don Balon er Casemiro nå historie hos Real Madrid. Den spanske avisen og ryktespreder hevder at Zinedine Zidane ønsker mer fysisk dominans på midtbanen for sin versjon 2.0.

Og hvor finner Zidane dette?

Ifølge avisen har Real-manageren øremerket to spillere:

N’Golo Kanté og Tanguy Ndombele.

Kraft og eleganse. (foto: kante, twitter)

Les: Videoen som gir Liverpool-supporterne gåsehud!

Verken Chelsea -eller  Lyon-spilleren har hatt en sesong med suksess målt på mål -og assiststatistikken, men rydder kompromissløst vei på midten.

Videre? (foto: casemiro, twitter)

Og hva skjer så med Casemiro?

Ifølge avisen er PSG villig til å betale det som må til for å hente 27-åringen til Paris. Dermed åpnes det opp for delfinansiering av Reals kjøp av en Kanté eller Ndombele.

Dette ryktet er noe vi kjøper, samtidig som en ting er sikkert: Real Madrid blir ikke til å kjenne igjen når de entrer kamparenaen i august.

Les: Foreslår frekk byttehandel for Paul Pogba