Mason Mount

Listen over klubber som ønsker seg den angripende midtbanespilleren Mason Mount ble litt lenger i det øyeblikket Thomas Tuchel i helgen ble ansatt som Bayern München sin nye manager. – Det var Champions League trofeet som Tuchel vant sammen med Chelsea og Mason Mount som var utslagsgivende for at den tyske storklubben valgte han.

Mason Mount som har vokst opp med Chelsea og skal være rystet over den hodeløse shoppingen som klubben har bedrevet siden nye eiere ankom i fjor. – 24 åringen har kontrakt i litt over et år til, men blir trolig solgt fordi samtalene om en forlengelse har strandet og fordi London-klubben må selge unna for å unngå straff for brudd på UEFA sine økonomiske regler.

Les: Sky: Tottenham har kontaktet Zinedine Zidane

Mount har de siste ukene blitt koblet til Liverpool, Manchester City, Manchester United og Newcastle, og nå kommer den engelske avisen The Times med ny informasjon om at Bayern München er med i kampen.

Bayerns nye manager Thomas Tuchel sies å ønske å gjenforenes med Mount, og dermed kan en overgang muligens skje. Tidligere har det også blitt publisert informasjon om at Tuchel har et godt øye for keeper Edouard Mendy og midtbanespiller Mateo Kovacic i Chelsea.

Les: Klopp står klar hvis ikke Tuchel er bedre enn Nagelsmann for den tidligere Ajax-stjernen

Mount er denne sesongen er kjent for tre mål og seks assists på 32 kamper.