Christian Eriksen

Brentford med sin danske og forholdsvis eksentriske manager Thomas Frank tok i vinter sjansen på å signere Danmarks store helt Christian Eriksen. – De ble enige om en kontrakt på et halvt år for å teste hvordan samarbeidet gikk og selvfølgelig for å se om Eriksen, med hjertestarter kunne holde tempoet i Premier League.

Det har gått bra så langt og Brentford, som er i den gjeveste divisjonen i England for første gang ønsker å forlenge med Christian Eriksen. – Danmark som allerede er i VM fikk i går nytten av Eriksen som scoret et av målene i vennskapskampen mot Serbia. – Danmark vant 3 – 0 i Parken som var fullstappet med fans.

Les: Erik ten Hag, Mauricio Pochettino, Luis Enrique og nå Julen Lopetegui som rister på hodet

Vi vet at Eriksen sin gamle sjef i Inter Milan Antonio Conte skal være interessert i å hente han til Tottenham, likevel skal Brentford ifølge The Times være sikre på at de skal få til en forlengelse. – Brentford regner med at de vil legge frem et tilbud før påske som Christian Eriksen vil akseptere.

Dog skal det være et usikkerhets moment, Christian Eriksen, skal være innstilt på å forlenge så lenge ikke en topp seks klubb kommer med et kontrakt bud. – Tottenham ligger på 5.plass… Jeg bare nevner det!.

Les: Dortmund innser at de ikke kan matche Manchester City