Lykkeligere dager

Akkurat som «Den makalösa manicken» ønsker Paul Pogba å gå både hit og dit, men dørene lukkes igjen en etter en. – For et år siden var Real Madrid og Paris Saint-Germain sammen med Juventus aktuelle. Av en eller annen merkverdig grunn har Manchester United gang på gang forsøkt å komme med nye og forbedrede lønnstilbud opp imot det hinsidige og enda merkeligere den franske superstjernen har sagt nei takk.

Trolig har hans agent Mino Railola klart å overbevise Paul Pogba han kan få veldig mye mer andre steder!. Paris Saint-Germain som normalt er svært gavmilde har trukket sin interesse for Pogba på grunn av negative reaksjoner fra fansen og Real Madrid, de er opptatt av helt andre ting.

Les: Erik ten Hag, Mauricio Pochettino, Luis Enrique og nå Julen Lopetegui som rister på hodet

Igjen står Juventus som har klart å hente Paul Pogba gratis fra Manchester United og selge han tilbake for verdensrekord. Nå får de han trolig gratis om noen uker, men aldri i verden om de klarer å selge han tilbake denne gangen.

Superstjernen skal være misfornøyd med å spille på et lag som ikke vinner titler (noe han selvfølgelig ikke har noe av skylda for).  Daily Mail skriver at hans tidligere arbeidsgiver Juventus er svært aktuell.

Dersom han velger en retur til den italienske fotballklubben, må han imidlertid ta til takke med en langt mindre lønnsslipp en den han nå mottar i England. 

Nå kommer skvisen!

Daily Mail melder at Juventus kun har midler til å betale han halvparten av det han i dag håver inn i England (Og ca 1/3 del av det tilbudet som Manchester United har lagt på bordet for å få en forlengelse). -Italienerne skal ha mulighet til å betale Pogba om lag åtte millioner pund i årslønn, om han velger å gå dit i sommer. Rai1 mener at Juventus, som vet de er alene om å ønske å kjøpe Paul Pogba kan skvise lønna ytterligere ned, estimatet som alle henviser til er fra tiden Real Madrid fortsatt var på banen.

Les: Brandon Williams vil ikke returnere til benken