Julen Lopetegui

Det kan vise seg å bli svært vanskelig for verdens største fotballklubb målt i antall fans å finne en ny manager. Alle som har forsøkt seg etter Sir Alex Ferguson har ikke lykkes å bringe de røde djevlene tilbake på godt gammeldags nivå.

Geniforklarte Ralf Rangnick som på midlertidig basis skulle stabilisere og bringe videre Manchester United etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær har definitivt ikke lykkes. – Den som til slutt overtar roret vil ikke gjøre det i en klubb som er bedre «off» nå enn for et år siden.

Les: Dortmund innser at de ikke kan matche Manchester City

Erik ten Hag, Mauricio Pochettino og Luis Enrique skal alle på et eller annet nivå være aktuelle, det samme har Sevilla sin meget suksessrike manager Julen Lopetegui vært, helt til han tidligere i dag snakket med ABC de Sevilla: «Min avgjørelse er klar, jeg ønsker å bli her i Sevilla. Det er det ingen tvil om»

«Jeg er fornøyd her. Her kan jeg utvikle meg og arbeidet mitt på den beste mulige måten».

Lopetegui ble verdensberømt da han har ledet det spanske herrelandslaget til VM i Russland. Bare dager før kampstart fikk han fyken av en fly forbannet president i det Spanske fotballforbundet fordi han hadde skrevet under på en forhåndskontakt med Real Madrid.

Real Madrid jobben varte ikke lenge og i ettertid ikke vært å miste et mesterskap for. – etter å ha vært arbeidsledig noen måneder fikk han i 2019 jobben som Sevilla manager.

Han har også erfaring fra Porto, Rayo Vallecano og en rekke aldersbestemte landslag i Spania (U17, U19, U20 og U21).

Les: Leeds manager Jesse Marsch skjønner hva Marcelo Bielsa så i playmaker på lån hos Forest