Ut og skaff meg en ny Mbappé!. (foto: real, twitter)

Spillet om Serge Gnabry har pågått noen måneder. Med kontraktsutløp sommeren 2023 er det avgjørende for Bayern at en forlengelse kommer på plass med 26-åringen. Bundesliga-giganten har blitt altfor godt vant til at nøkkelspillere forlater München på free transfer. Nå jobber en tidligere Bayern-free agent for å hente den tyske landslagsspilleren.

Ifølge Bild har David Alaba banket på hos Florentino Perez og gjengen hos Real og bedt dem om å hente Gnabry. Flere engelske klubber har meldt sin interesse for vingen med 20 scoringer på 31 kamper for Die Mannschaft, 60 scoringer og 18 assists på 162 kamper i Bayern-drakta.

Les: Her er landslagsmagikeren Ståle Solbakken bør ta en prat med

Bild hevder den tidligere lagkompis Alaba oppfordrer Real Madrid til å utnytte muligheten kontraktssituasjonen til Gnabry gir.

For forhandlingene med Bayern har gått i stå, der Nagelsmann og gjengen er i gang med arbeidet for å finne en erstatter til Gnabry (les: Tenker hardt på å nappe til seg neste RB Leipzig-spiller).

Gnabry in action.(foto: bayern, twitter)

David Alaba kom spaserende på free transfer inn i Real-troppen forrige sommer etter 431 kamper i Bayern-drakta. Midtstopperen viste seg å fjerne eventuelt savn etter Sergio Ramos, og har vært selvskreven i førsteelleveren til Ancelotti og på banen i 38 kamper så langt i sesongen.

Oliver Kahn gremmes nok når han ser dette bildet. (foto: real, twitter)

Les: Ingen selvfølge at mannen Manchester United gir gullbilletten til sier «Yes, please»

Vi tipper Alaba er en stemme Ancelotti, Perez og gjengen lytter til. Real Madrid har meldt seg på.