Italia, regjerende europamestere.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har en god stund vært på søken etter en skikkelig høyreback som kan utfordre Aaron Wan-Bissaka. – Den engelsk-kongolesiske forsvareren ble veiet og funnet for lett av Englands landslagssjef Gareth Southgate til sommerens EM, en av grunnene til det er at Aaron Wan-Bissaka som bare er 23 år, har lett for å følge «stemningen» i laget både opp og ned.

Solskjær har god tro på Bissaka, men han ønsker seg mer å spille på og samtidig sette litt mer press på høyreback plassen. – Il Napolista melder at Manchester United så snart finalen mellom England og Italia er over vil gjøre et seriøst fremstøt for Giovanni di Lorenzo.

Les: Atletico Madrid og Barcelona vil stå for «sommerbomben»

Sporten.com sine team av fotballeksperter har kommet frem til at den norske manageren må ha sett på EM og fått med seg en meget imponerende 27 åring. – Italia har hatt meget god nytte av Giovanni di Lorenzo som trolig også blir tatt ut til kveldens finale av landslagssjef Roberto Mancini.

27-åringen har ifølge Transfermarkt en markedsverdi på 24 millioner euro, en vurdering som begynner å bli gammel og som er alt for lav.

Giovanni di Lorenzo har en langsiktig kontrakt med Napoli (til 2025) så det kan lett bli dyrt for Manchester United, de har en ting som taler i deres favør, høyrebacken er svært skuffet over at manager Gennaro Gattuso forlot klubben.

Les på Tyskfotball: Jerome Boateng kaver rundt før sesongstart