Harry Wilson var en del av Wales sitt landslag også i sommerens EM

Alt den 24 år gamle høyrevingen Harry Wilson drømte om siden han som liten gutt kom til Anfield i 2005 var å spille for Liverpool.

Han ble en del av alle de aldersbestemte lagene og den dagen han 1 juli 2018 skrev under for selveste Liverpool trodde han drømmen var en realitet. – Slik gikk det ikke, det har blitt en rekke utlån, Derby, Bournemouth og nå sist Cardiff.

Les: Vil hente høyreback: Ole Gunnar Solskjær har tydeligvis sett på EM

Harry Wilson er tilbake på Anfield igjen etter utlånet og EM med Wales, men han drar trolig videre igjen med en gang, men så skal det være slutt på utlån.

Brentford som er i Premier League etter å ha prøvd i en årrekke skal forsterke i sommer, de har sett seg ut Harry Wilson som er lei av å være leiesoldat. – Flere engelske medier, inkludert BBC skriver at det trolig kommer et bud på 10 millioner pund i løpet av neste.

Manager Thomas Frank har uttalt at de ser befinner seg i nedrykkskampen fra første sekund, de rykket opp etter å ha kommet på kvalikplass i Championship og de vet nivået er vesentlig hardere i Premier League. – Også Swansea er interessert i Wilson, men de ønsker seg en låneavtale.

Les: Landslagsbacken Jonas Svensson følger etter Mario Balotelli