Trer på seg West Ham-drakta igjen. (foto: west ham, twitter)

West Ham-perioden ga Jesse Lingard inngangsbilletten til Englands bruttotropp til EM. I desember ble dette sett på som ren ønsketenkning. Det ble riktignok kun vennskapskamp mot Østerrike og Romania, men kampene hos David Moyes og smaken på landslagsspill har vært motiverende for 28-åringen.

For Lingard har det blitt ferie/trening på Mykonos, på mandag dukker han opp på sin første trening etter karantene. De siste månedene har det store spørsmålet vært på hvilket treningsfelt han dukker opp på før neste sesong.

Les: Spansk media: Har løsningen for Lionel Messi

The Hammers jobbet for en permanent overgang, men ifølge Manchester Evening News er Lingard klar for Carrington på mandag.

-Jeg spilte ganske mange kamper på slutten av sesongen. Jeg ville ha loved å være med i EM, men hvilen er viktig, så jeg har trent på Mykonos for å gjøre meg klar for å gå tilbake til Manchester United, sier Lingard ifølge Manchester Evening News.

Moyes viser at man kan ha det gøy på jobb i toppen av Premier League. (west ham, twitter)

Lingard er sikkert like spent som oss andre på hvilke planer Solskjær har for ham. Eller blir det David Moyes som skal lede?

Les: Jesper Lindstrøm klar for Bundesliga