Memphis Depay og Houssem Aouar. - to gode venner

Den franske midbanespilleren Houssem Aouar har vært i Lyon siden han var 11 år gammel, han i harnisk fordi klubben i hans hjerte ikke tenker langsiktig og har et nonsjalant forhold sine stjerner.

Lyon var i toppen gjennom hele sesongen og endte på en fjerdeplass. – Mesterskapet var absolutt innen rekkevidde Aouar mener dårlig ledelse hindrer klubben fra å nå helt til topps. Blant annet er han særdeles misfornøyd med hvordan klubben rotet til forholdet med Memphis Depay som til slutt endte med et varp for Barcelona.

Les: Jesper Lindstrøm klar for Bundesliga

Den nederlandske stjernen lot kontakten gå ut på dato og gikk til Barcelona uten at Lyon satt igjen med en krone.

23 år gamle Aouar som er en av klubbens aller beste spillere er lei og viser det med all tydelighet. – Den offensive midtbanespilleren deltar ikke i klubbens oppstart, og mens Lyon har rapportert at han er syk, rapporterer Get French Football i at fraværet er Aouars forsøk på å tvinge en overgang.

Det skal ha vært Aouar planlagt til et møte med manager Peter Bosz 1. juli, media vet ikke om møtet ble gjennomført og om hva som eventuelt ble sagt, men Aouar har ikke blitt sett siden klubbens oppstart.

Juventus og Paris Saint-Germain lenge har vært interessert i spilleren, som allerede i fjor var åpen for et farvel med Lyon.

Les: Angel Di Maria reddet Messi!