Hadde også mange happy days på Anfield. (foto: sturridge, twitter)

Jürgen Klopp beskrev ham som en av spillerne som virkelig kunne levere fotballmagi på en god dag, men har de siste årene ikke funnet sin plass i fotballverdenen. Nå kan det bli en retur til Premier League på 31-åringen.

Liverpool-supporterne kan ta det med ro, det blir ingen impulsretur til Anfield. Sturridge forsvant for godt fra Liverpool i 2019 og skulle revitalisere karrieren hos Alexander Sørloth og Trabzonspor.

Sørloth gikk helt til topps, mens Sturridge dro på seg en fire måneders utestengelse for brudd på gamblingreglene og exit fra den tyrkiske klubben.

Les: Bruker pengemakta for å hente Chelsea-stjerne Antonio Conte desperat ønsker

Dette betød at den tidligere Liverpool-spilleren har tilbragt den siste tiden som klubbløs. Sheffield United har skjønt at det er bortkastet å la en spiller som Sturridge forbli uvirksom, og har ifølge Daily Mail sjekket muligheten for å hente 31-åringen tilbake til Premier League.

Les på Engelske klubber: Alisson mener Liverpool er tilbake, men har innsett at ligaen har endret seg

Chris Wilder er smådesperat etter å sikre seg en produktiv spiss, og med tråe forhandlingene om enten Rhian Brewster (Liverpool) eller Folarin Alogun (Arsenal), har Sturridge kommet opp som et fullgodt alternativ.

Vi tar hvertfall gjerne en ny runde med Sturridge.

Les: Nå løser det seg for Liverpool og Karius