Var noen som ikke savnet Skriniar mot Fiorentina. (foto: inter, twitter)

Noen klubber skriker åpenlyst om den økonomiske krisen, andre holder kjeft, mens den tredje kategorien fortsetter å kjøpe spillere som ingenting har skjedd. Hos Inter Milan har Antonio Conte ingen behov for å glatte over siutasjonen.

Det ble en hesblesende kamp mot Fiorentina for Inter, der Conte og gjengen dro til seg tre poeng etter 4-3 seieren. Milan Skriniar var ikke med å fotballkrige, men på fredag var stemningen i Milano at Skriniar blir i klubben. Sportsdirektøren gikk mer eller mindre ut med at sansynligheten for at midtstopperen forsvinner til Tottenham var liten.

Les: Bruker pengemakta for å hente Chelsea-stjerne Antonio Conte desperat ønsker

Etter Fiorentina-kampen fikk Conte selvfølgelig spørsmålet om Skriniar.

-For meg er han del av prosjektet. Det var en teknisk avgjørelse å bruke D´Ambrosio i stedet. Vi har fortsatt mange kamper og han står fortsatt til min disposisjon, begynner Conte til Sky Sport Italia.

Så kommer fortsettelsen.

-Jeg vet ikke hva som skjer. Likevel, hvis vi mottar et stort bud på ham.. Vi vet den finansielle situasjonen vi er oppi og vi er åpen for en løsning, avslutter Conte.

Ifølge The Sun har Inter trukket prisen på Skriniar ned til 45 millioner pund, men skal ha gitt signaler at det kan bli 35 millioner pund. Stemmer dette, begynner det å nærme seg Tottenhams utgangspunkt på 30 millioner kroner pluss noen overflødige spillere.

Conte er hvertfall klar for å hente inn penger på Skriniar. Ikke for å nedbetale gjeld, men for å hente drømmespilleren Kanté fra Chelsea.

Les på Spansk Fotball: Barcelona slipper Samuel Umtiti

Les: Nå løser det seg for Liverpool og Karius