Hjem Fotball Vil gjerne tilbake til Europa
Vil gjerne tilbake til Europa

Vil gjerne tilbake til Europa

oktober 10, 2017

Jiangsu Suning-spiller Ramires (Ramires Santos do Nascimento) ønsker å returnere til europeisk fotball, denne gangen er det Serie A og Italia som lokker. Den tidligere Chelsea spillere har ikke vært spesielt lenge i kinesisk fotball, han reiste til Jiangsu Suning i januar 2016. 

Den brasilianske midtbanespilleren har en god sjanse for at en overgang skal gå bra, investeringsgruppen Suning Group eier både Jiangsu og Inter Milan. – Den italienske sportsavisen Tuttosport er litt uklar, de skriver Ramires eller Lagkamerat Alex Teixera kan leies ut til Inter når den kinesiske sesongen slutter i november.

«Jeg vil gjerne spille i Italia, men det er ingenting som er konkret. Hvis omstendighetene endres, snakker jeg med meg selv og min familie og finner den beste løsningen for fremtiden, sier Ramires, til Globoesporte.

Suning Group skal være meget interresert i å løfte Inter Milan og de har vært ivrige på kjøp i sommer. Inter Milan manager Luciano Spalletti har hatt en god sesong så langt med en 3 plass etter Juventus og Napoli.

 

 

Les også: