Vant til å vinne. (foto. Ratcliffe)

Xavi uttalte for knappe to uker siden at han sto på beslutningen om å gi seg som Barcelona-trener etter sesongen. Ifølge spanske Revelo var Sir Ratcliffe og gjengen fra Old Trafford klar for å utnytte muligheten. På torsdag kom bekreftelsen fra Barcelona at de hadde lykkes med å overtale Xavi om å bli på sin post også neste sesong. For oss hadde Xavi vært helt genial som trener for «nye» Manchester United.

Revelo hevder Manchester United var på Xavi for å forhøre seg om muligheten for neste destinasjon Old Trafford. Xavis ja til Barcelona på torsdag var et nei til Manchester United.

LES: «Han kostet Chelsea over en milliard på seks måneder!» – Nå advares Ajax

Okay, ingen Xavi som Man United-trener, men tenk hvis. Dette er Barca-legenden som selv har løftet de største trofeene og har kommet seirende ut av finaler på klubb -og landslagsnivå. Som har ledet La Liga-giganten til serietittel foran Real Madrid i sin første fulle sesong som Barcelona-trener, samtidig som klubben er inne i en perfect storm økonomisk sett.

Dette er treneren som slipper til ungdommen og coach’er dem til å utvikle seg til noen av de største stjernene på markedet. For oss er Xavi en av få trenere som virkelig passer til ambisjonene for den langsiktige gjenreisingen av Manchester United, der unge spillere slippes til og skaper en sammensveiset gjeng som pusher hverandre til nye høyder.

F7: Fans aksjonerer mot ansettelse av Ralf Rangnick