Tosin Adarabioyo

Manager Marco Silva har forsøkt å få Tosin Adarabioyo til å forlenge kontrakten som går ut til sommeren, Fulham har tilbudt å øke lønna, men de kan ikke levere drømmen om spill i Champions League.

Fulham er før morgendagens møte med Crystal Palace på 13.plass i Premier League utenfor spill i Europa og utenfor fare for nedrykk.

Til sommeren er det fire år siden Tosin Adarabioyo kom til Fulham fra Manchester City sin ungdomsavdeling. – Siden den gangen har han blitt en viktig spiller på Craven Cottage.

Les: Spennende trenerjobb kan friste Solskjær tilbake

Men denne sommeren ser han ut til å skifte miljø! Standard Evening melder at 26-åringen nå har bestemt seg for å forlate Fulham. Han skal ha fortalt ledelsen dette etter å ha avvist et tilbud om en «betydelig forbedret lønn» for å forlenge kontrakten.

Adarabioyo står dermed fritt til å gå til en ny klubb som sjef i sommer Liverpool, Tottenham, Newcastle, West Ham, Inter og Milan er eksempler på klubber som har blitt koblet til midtstopperen tidligere.

Ifølge de nye opplysningene er «flere (unavngitte) klubber» interessert i å signere spilleren, men foreløpig er han ikke i nærheten av å signere noen.

Adarabioyo har «gått i skole» hos Manchester Citys akademi. Han har også spilt for klubber som West Bromwich og Blackburn.

Les på Synaps: Carina Olset Hovda skal lede OL-sendinger