Haaland. Foto: Man City

La Liga-president Javier Tebas har bekreftet at han har sendt inn en klage på Manchester Citys avtale om å signere Erling Haaland og planlegger å gjøre det samme angående Kylian Mbappes kontraktsforlengelse i Paris Saint-Germain.

SISTE: Endelig en klassespiller som faktisk vil til Old Trafford!

Spillerne var blant hovedmålene til La Liga-gigantene, Real Madrid og Barcelona, ​​men ingen av lagene hadde mulighet til å konkurrere økonomisk med avtalene som tok Haaland til Manchester og gjorde at Mbappe ble værende i Paris.

Kort tid etter Mbappes forlengelse lovet Tebas å rapportere PSG til både UEFA, den franske regjeringen og EU.

«Jeg stiller ikke opp for Madrid over Mbappe-spørsmålet, jeg stiller opp for europeisk fotball,» sa han på en konferanse.

«Å samtykke til disse overgangene er farligere enn Super League.»

Allerede helt hos fansen: Haaland presentert med episk video!

«PSG kommer nå til å ende opp med tap på €200 millioner, de hadde allerede et tap på €300 millioner… og nå går de og fornyer Mbappe med disse summene. De kommer til å jukse, jeg vet ikke hvis det er ved å betale utenfor Frankrike eller ved å jukse med sponsorer, noe de allerede gjør.

«Når det gjelder City, gjorde Raiola det veldig klart når det kom til signeringsbonuser. De må ha gjort noe, for Haalands folk ba klubbene om mer enn bare de €60 millioner som har blitt betalt.