David de Gea. i United-drakt. (foto: united, twitter)

Den spanske keeperen David de Gea stresser tydeligvis ikke med å finne seg en ny klubb. – Det skal ikke ha stått på tilbud siden han forlot Manchester United i fjor sommer. Noen mener han venter på at Erik ten Hags førstevalg André Onana skal forlate eller degraderes på Old Trafford mens andre sier han bare venter på den rette klubben hjemme i Spania.

Estadio Deportivo skriver at Real Betis vil gjøre et forsøk på å signere keeperen veldig snart. Sevilla-klubben vil kontakte ham om kort tid for å se hva status er. David De Gea kan vurdere å gå til Real Betis, klubben har fått med seg at Manchester United keeperen gjennom 12 år og familien hans ønsker å bo i Spania.

Les: Manchester City vurderer å sette Jack Grealish på UT-listen

Det største hinderet for ansettelse av David de Gea er 33 åringens lønnskrav. – Han var etter Cristiano Ronaldo dro videre for å spille ørkenfotball den best betalte i Manchester United.

Real Betis vil signere minst én keeper denne sommeren ettersom veteranen Claudio Bravo (41) drar. Keeperen Rui Silva sies også å være til salgs.

Les: Hvis Zlatan sparker Stefano Pioli kommer han ikke til å være arbeidsledig lenge