Jack Grealish (foto: Manchester City)

Pilene har pekt svakt nedover for venstreving Jack Grealish siden Machester City hentet han fra Aston Villa sommeren 2021 for 117,5 millioner euro.

Det har ikke vært en katastrofe, men det har heller ikke vært fantastisk. – Han har absolutt vært med å bidra til de seks titlene som de himmelblå har vunnet siden den gang. Avstanden mellom målene er lengre enn det både Pep Guardiola og Jack Grealish skulle ønske seg.

På 122 kamper har det blitt beskjedne 14 mål og 18 assists.

Les: Hvis Zlatan sparker Stefano Pioli kommer han ikke til å være arbeidsledig lenge

Football Insider hevder at Manchester City vurderer å selge Grealish denne sommeren for å «friske opp» troppen deres for 2024/25. Manager Pep Guardiola ikke er helt overbevist av 28-åringens prestasjoner denne sesongen, og å selge ham vil frigjøre budsjettplass for yngre alternativer i stillingen.

Pep Guardiola er kjent for å ikke holde på stjernespillere for lenge. – Det er noe av bakteppet for de konstante ryktene om at Erling Braut Haaland melder overgang til Real Madrid denne sommeren. For eksempel har offensive spillere som Gabriel Jesus, Leroy Sané og Raheem Sterling forlatt Manchester City til tross for sterke sesonger bak seg.

Det sies at Aston Villa manager Unai Emery følger tett med på Jack Grealish som har spilt mesteparten av sitt liv for Birmingham klubben.

Les: Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener

Grealish har en kontrakt til 2027.