Jordan

Jordan Henderson ble i fjor sommer lokket med milliardlønn av tidligere lagkamerat Steven Gerrard til Saudi Arabia.

De er begge Liverpool legender og Jordan Hendersom som i utgangspunket var skeptisk til å flytte ut av Europa ble beroliget av at Steven Gerrard satt i sjefsstolen i Al-Ettifaq.

Les: Vil David de Gea skal etterfølge veterankeeper Claudio Bravo

Det ble en umiddelbar katastrofe for Jordan Hendersom som lot milliarder være milliarder og fikk terminert sin kontrakt.

I vinter var han tilbake i Europa, men ikke tilbake i Liverpool som han har spilt for i 13 år. 33-åringen valgte å flytte til Eredivisie med Ajax. Det har ikke gått gå bra, den nederlandske klubben er i fullstendig krise og Jordan Henderson har ikke funnet frem godfoten enda.

Det ble avslørt av Ajax-manager Johannes van’t Schip at Henderson hadde pådratt seg en skade etter den nylige landskampspausen. Midtbanespilleren ble værende i England for å fortsette rehabiliteringen.

For å bygge opp kondisjonen sin, rapporterte The Daily Mail at Henderson ble sett tilbake i Liverpool på deres AXA Training Centre. – Det skapte oppstuss blant Liverpools akademispillere som var tilstede å se den tidligere kapteinen tilbake «der han hører hjemme»:

Henderson vil håpe å legge kondisjonsproblemene bak seg foran sommerens EURO 2024-turnering, landslagssjef Gareth Southgate kommer til å ha flere besøk i Nederland for å følge med på fremgangen hans i Amsterdam.

Henderson snakket om sjansene hans til å bli med i Englands lag, og sa: «Det var godt for ham å komme og se for å se at han holder øye med meg.

Les: Hvis Zlatan sparker Stefano Pioli kommer han ikke til å være arbeidsledig lenge

«Det er alltid et privilegium for meg å spille for landet mitt, og jeg ønsker å gjøre det så lenge som mulig, men til syvende og sist må jeg fokusere på jobben min her, og hvis jeg gjør det bra og presterer bra, gir det meg best mulig mulighet til å komme inn i den engelske troppen.

«Jeg må bare fortsette å spille bra her og holde meg i form, og forhåpentligvis vil jeg få muligheten til det, for å spille for landet mitt er en stor ting og har alltid vært det.»