Tupp ned Ronaldo, og du får 5 minutter straff. (foto: united, twitter)

Future of Football Cup. Nå spilles turneringen med ungdomslag fra PSV, AZ Alkmaar, RB Leipzig og Club Brugge, der det blir testet ut et sett nye regler som et eksperiment for FIFA, som planlegger å implementere nye regler i profesjonell fotball.

FIFA har skjønt at noe må gjøres. Kampene kan bli en vanvittig langdryg affære, der uthaling av tid har blitt en spesialisering hos flere spillere og klubber.

LES: Agent bekrefter: Arsenal kjemper om Real Madrid-spiller

Her er de fem regelendringene som testes ut:

Innkast skal sparkes, ikke kastes – Ballen skal sparkes eller dribles inn på banen for å fjerne standardsituasjoner der tiden hales ut.

Man må drible fra et frispark – 11 prosent av en kamp blir splittet opp når det skal tas frispark. Nå skal spilleren få drible videre direkte etter et frispark.

Gult kort gir fem minutters tidsstraff – Spillere tar villig imot gule kort for å stanse motstanderne, nå skal gult kort kvalifisere til fem minutter på benken.

Så en gang i fremtiden må du sette deg på benken i fem minutter når du tupper ned stjernespillere som Ronaldo, vi tipper 37-åringen holder det gående til han får oppleve dette.

Flytende og ubegrensede bytter – Det søles bort vanvittig mye tid ved bytter. Nå skal spillet ikke stanses, et lag kan bytte så ofte de bare gidder.

Kortere, men mer effektiv spilletid – Omgangene skal spilles 2 x 30 minutter, men med effektiv spilletid. Klokka stanser når det blåses, nå har det ingen hensikt å hale ut tiden. Tidligere i år gikk Real Madrids President Florentino Perez ut med ideen om kortere kamper, men er nok overlykkelig over at dette ikke ble innført i Champions League. Real Madrids suksess var et resultat av overtidsscoringer…

LES: Frank Kramer har signert med Bundesliga-klubb, en jobb han garantert mister

Vi har irritert oss som de fleste andre når kamper ender opp med konkurranse om å være mest destruktiv og hale ut tiden på slutten av kampene, men dette er tiltak som virkelig will knock our socks of. Veldig spennende, men samtidig veldig ekstremt. Hjælp!