Har lært å ikke undervurdere jyplinger fra Championship.

Etter at Sadio Mane har gjort det klart at han vil bytte klubb sommer har Liverpools speider-team jobbet på høygir. Og de trenger kanskje ikke lete lenger enn London.

The Athletic melder at Pulisics fremtid på Stamford Bridge er usikker. Han er frustrert over spilletid i Thomas Tuchels lag.

Liverpool ser mer og mer ut som et sannsynlig neste stopp for Chelsea-stjernen. Mer enn både Barcelona eller Juventus denne sommeren, ifølge en rapport fra The Athletic.

SISTE: Chelsea vil ha Juventus-stjerne

Da det er svært lite som tyder på at noen av de to sistnevnte klubbene ville være forberedt på å legge ut de £58 millionene Chelsea betalte.

For Klopp kan dette bli den komplette spilleren. (foto: chelsea, twitter)

23-åringen er i ferd med å gå inn i de to siste årene av kontrakten på brua. Og The Athletic antyder at det foreløpig ikke er noen indikasjoner på at han er interessert i å signere en forlengelse.

Det kan sette i gang diskusjonene på Anfield. Rapporter de siste dagene har hevdet at de røde hadde Pulisic på radaren sin siden Sadio Mane kan forlate klubben.

SISTE: Ten Hag vraker Maguire

Jurgen Klopp har lenge vært en beundrer av USMNT-spilleren. Han skal ha takket nei til Merseyside-klubben like før han gikk til Chelsea for 58 millioner pund.

Han startet bare 13 i Premier League den siste sesongen. Og han går mot de siste stadiene av kontrakten.

Mye vil sannsynligvis avhenge av om Mane får forlate de røde denne sommeren. Men hvis han går, vil Liverpool gjerne ha på plass en erstatter innen den tid.