Leder for ungdomsgjengen. (foto: arsenal, twitter)

Marco Asensio har vært på banen i 42 kamper med 12 scoringer i sesongen der Real Madrid dro inn titlene i La Liga og Champions League. Selvfølgelig har 26-åringen fått en telefon fra Arsenal.

Mikel Arteta har en gjeng med unge spillere som sammen skaper en vanvittig energi foran motstandernes mål. Det Arsenal også trenger er spillere som tar det som en selvfølge at de løfter trofeer. Marco Asensio er en sånn spiller.

LES: Frank Kramer har signert med Bundesliga-klubb, en jobb han garantert mister

I sin beste alder og med ett år igjen av kontrakten, har ikke overraskende klubber som AC Milan og Arsenal vært i kontakt med agenten hans.

-Vi er stolte av Milans interesse. Rossoneri er en mulighet, selv om det er tilbud fra et par engelske klubber, inklusive Arsenal. Vi er klar for å vurdere alle muligheter, sier Asensios agent til Marca.

Det høre ikke akkurat ut som en Real Madrid-spiller som tenker hardt på å spille ut kontrakten på San Bernabeu.

LES: Burnley skaffer seg manager som takker nei til Bundesliga og Ligue 1

På tirsdag ble Asensio spurt om valget videre etter Nations League-kampene i juni.

-Jeg har ett år igjen av kontrakten min, og akkurat nå er jeg fokusert på landslaget. Når jeg er ferdig her kan vi begynne å se på det. Jeg tror jeg har tre muligheter, men jeg kan også bli hos Real Madrid til kontrakten løper ut, sier 26-åringen ifølge Marca.

(fra transfermarkt)

Tre muligheter, ifølge agenten er Arsenal inkludert. Det blir en tøff kamp for London-klubben hvis de skal utkonkurrere regjerende Serie A-mester AC Milan med sin Champions League-billett i lomma. Vi får satse på at Arteta kan bruke sine spanske overtalelsesevner, Marco Asensio er definitivt en spiller som vil løfte Arsenal-angrepet.

LES: Calvin Ramsay hentes til Liverpool

Som agenten så fint formulerte det: «Vi vurderer alle muligheter».