Kramer på plass. (foto: schalke 04, twitter)

Det dreier seg selvfølgelig om stolte Schalke 04. Her er oppsummering av 2020/21-sesongen: David Wanger måtte gå i september 2020 etter 1 år og 88 dager på jobb, ble erstattet av Manuel Baum som holdt til desember, vikar Huub Stevens ledet klubben i fire dager, ble erstattet av Christian Cross som holdt til februar og erstattet av Dimitrios Grammozis som holdt ut resten av sesongen. Dette var hovedtrene-konsumet til Schalke i forrige gang i Bundesliga.

Det ble ikke overraskende nedrykk, men nå er klubben tilbake i øverste divisjon. Grammozis ble med ned til 2. Bundesliga, men ble aldri med opp igjen. Han var historie i mars 2022, med 1 år og 4 dager på jobb. Vikaren Mike Büskens fullførte jobben, en jobb som kvalifiserte til direkte opprykk.

LES: Der kuttet Lewandowski effektivt det siste båndet til Bayern

Nå er Frank Kramer på plass. Den tidligere Armania Bielefeld-treneren har signert toårs-avtale med Schalke 04. Vi ønsker Kramer lykke til i jobben og minner på at forrige gang en Schalke 04-trener fikk beholde jobben i to år, var Mirko Slomka i 2008…

LES: Nottingham Forest-helten ønsker ikke å bli med til Premier League

De som vil bli kjent med Frank Kramer som Schalke 04-trener bør kjappe seg (jepp, litt stygg).