Our hero!

Dette må være en spesiell dag for hele Ålesund sin rødhårete favoritt. Nå som han har flyttet hjem igjen og fått «fotballspilleren» utenfor stadion rettmessig oppkalt etter seg selv er han klar for å hygge seg, og vi følger med på Twitter.

Snart er det returkamp i Roma mellom Liverpool og Roma, oss vanlige dødligere på besøk, må ikke ha på røde klær eller vise sympatier i retning av Liverpool, John Arne Riise derimot er helt i begge leire.

Det ble også tid til å ta et bilde med Mohamed Salah som er ventet å bøtte inn mål også i kveld. Også han har spilt for begge klubber, men har gått motsatt vei, Salah meldte overgang fra Roma til Liverpool i sommer.

Les: Mer Salah-jubel kan gjøre det tøft for Liverpool-supporterne

John Arne Riise kom fra Monaco til Liverpool i 2001 og var der frem til han meldte overgang til nettopp Roma i 2008, der var han i tre sesonger før karrieren begynte en lang og litt drøy nedtur med en retur til England og til Fulham.

Her sitter John Arne sammen med en kar med lite hår.

Det blir tid å slå ihjel før kampen, her ser vi John Arne Riise foran en stadion som ikke er ferdig bygd enda.

Det var helt naturlig for han å snakke med Liverpool manager Jürgen Klopp.

Liverpool går inn i returkampen med en ledelse på 5 – 2, det skal mye til for at Roma skal hindre Liverpool i å nå finalen i Champions League mot Real Madrid.