Forest Green Rovers

Gleden er til å ta å føle på og nå feirer sikkert  League Two-klubben Forest Green Rovers med spirer at de har fått grønt lys for de planene for en trebygd stadion.

I 2017 ble Forest Green Rovers offisielt anerkjent som verdens første veganske fotballklubb, og nylig har klubben fått grønt lys for de innledende planene for et stadion som stort sett skal bygges av tre.

Les: Agent Mino Raiola sin pengegriskhet kan ødelegge Haaland overgang

Forest Green fikk i  sommer sin første søknad om byggeplanene ‘Eco Park’ avvist, stadin var planlagt til å huse 5000 tilskuere og som kalles ‘det grønneste stadion i verden’ på klubbens hjemmeside.

Siden den gang har Forest Green gjennomgått planene og gjort en rekke endringer, noe som første til at Stroud distrikts byråd stemte for de grønne stadionplanene. Byrådets vedtak avhenger fortsatt av en anke, som behandles i februar 2020.

I en melding på klubbens hjemmeside forteller Forest Greens styreleder, Dale Vince, at den nye stadion tidligst kan være klar om tre år hvis arbeidet starter i morgen.

Klubben mangler fortsatt kontroll over detaljene i utformingen av ‘Eco Parks’, og styrelederen anslår at denne prosessen vil ta minst et år.

Du kan bli klokere på Forest Green sine stadionplaner her.