Erling Braut Haaland

Det ble ikke Manchester United eller Juventus som agenten til Erling Braut Haaland, Mino Raiola ønsket, men Borussia Dortmund som på mange måter kan være et meget godt valg. 

Den tyske storklubben er kjent for å være meget dyktige til både å utvikle spillere og sørge for at de bygger opp en fysikk og kunnskap som reduserer sjansen for lange skadeopphold.

Les: Manchester City sjefen prøver å dempe Pep Guardiola rykter

Erling Braut Haaland, et av Europas heteste overgangsobjekter, har omsider bestemt seg for det neste karrieresteget. Han er klar for Borussia Dortmund, noe den tyske klubben selv bekrefter på Twitter.

Denne sesongen har vært ingen mindre enn fantastisk i Red Bull Salzburg, både i ligaen i Østerrike og i Champions League. i Champions League har han brutt mange rekorder og scoret åtte mål på seks kamper og i serien 16 scoringer på 13 kamper.

Braut Haaland har herjet for Red Bull Salzburg både i den østerrikske ligaen og i Champions League.

Borussia Dortmund, som ledes av franske Lucien Favre ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Bundesliga.  – Det betyr også han Erling Braut Haaland får fortsette å spille i Champions League for Dortmund som fortsatt henger med. – De møter Paris Saint-Germain i februar.

Les på Popidol: Ronaldo prøvde seg på modellskjønnhet: «Jeg ga han ingen sjanse»