Ferran Soriano til venstre, Pep i midten.

Manchester City-sjef Ferran Soriano sier Pep Guardiola ikke vil forlate klubben foreløpig – men når han gjør det, er City sterk nok til å overleve.

I løpet av de siste årene har Pep Guardiola hatt en enorm innvirkning på Manchester City, men denne sesongen blir ting verre enn både Guardiola og City har blitt vant til.

Les: Arturo Vidal saksøker sin klubb Barcelona

Guardiola har måttet svare på de siste månedene om han vurderer å forlate Manchester City, og den spanske manageren er for øyeblikket knyttet til en flytting til sin tidligere klubb FC Barcelona, ​​der trener Ernesto Valverde ikke er spesielt populær.

Pep Guardiola er helt sikker på å bli ut sin kontraktsperiode i Manchester City. Men klubben er klar for at Guardiola forlater Manchester på et tidspunkt. Det forklarte klubbens administrerende direktør, Ferran Soriano, på en konferanse.

Les på Popidol: Ronaldo prøvde seg på modellskjønnhet: «Jeg ga han ingen sjanse»

«Pep har sagt det så mange ganger at han har en kontrakt som varer denne sesongen og neste sesong. Det er ingen diskusjon om det. Pep blir værende, og han forlater oss til rett tid en dag – og klubben er sterk nok til å overleve en slik endring», sier City-sjefen og understreker:

«Men som Pep har sagt mange ganger, forlater han oss ikke».

Pep Guardiola kom til Manchester City i 2016 etter ekstrem suksess og Champions League pokaler først for Barcelona og så Bayern München.