Erling Braut Haaland? (foto: rb salzburg, twitter)

Man trenger ikke være verdensmester i sjakk for å skjønne at hvis man som Erling Braut Haaland har gjort velger den ekstremt griske agenten Mino Raiola som sin samarbeidsparter er det kun penger som gjelder. 

Manchester United har etter et møte før jul levert et meget godt tilbud, men møter konkurranse fra andre klubber, blant annet Juventus som Mino Raiola har et meget godt og nært forhold til. Erling Braut Haaland vil gjerne spille for Ole Gunnar Solskjær igjen, men nå står den overgangen i fare.

Les: Ute: Mohamed Fellah, Efraín Juárez, Pierre Kanstrup og Mayron George

De siste årene har det vært en stor opprydding i Premier League hvor det er mye vanskeligere å få penger under bordet, tilsvarende opprydding har ikke skjedd i Serie A. Tuttosport melder at en overgang til Manchester United er på «hold» mens agenten sjekker ut hva han kan hente fra Juventus, trolig både over og under bordet.

På Boxing Day skrev Daily Star at United var bekymret for at Raiola kommer i veien for saksgangen ved å kreve at Pogba skal selges som en del av avtalen. – Han representerer nemlig Pogba også, det betyr kaos og trøbbel.

Vårt klare råd til Erling Braut Haaland er å sparke drittsekken før han ødelegger en meget lovende karrière.

RB Leipzig og Borussia Dortmund har også avgitt tilbud til spissen, som har scoret 28 mål på 22 kamper, men Tuttosport hevder Raiola er opptatt av å få til en avtale med Juve.

Den grådige agenten krever et agentgebyr på 12 millioner pund for Erling Braut Haaland.