Skal til enhver tid ha de beste på markedet i Real-troppen, (foto: Real Madrid)

Da Chelsea åpnet lokket på klubbkista og dro frem 80 millioner euro for å sikre seg Kepa Arrizabalaga fra Real Valladolid, fikk den da 23 år unge spanjolen merkelappen «verdens dyreste keeper». Seks år senere er Kepa fortsatt den dyrest keeperen i verden, forskjellen er at han nå syntes det er helt greit med posisjon som reservekeeper.

Riktignok for verdens beste klubb, men likevel en oppsiktsvekkende reise. Hos Chelsea levde spanjolen aldri opp til merkelappen «verdens dryeste», Chelsea sliter fortsatt med å få keeperkabalen til å gå opp på Stamford Bridge. Etter 163 kamper i Chelsea-drakta var Kepa på god vei bort fra klubben, åpningen kom da Thibaut Courtouis dro på seg en lei langtidsskade og etterlot Real Madrid i en skikkelig klemme ved sesongstart forrige sommer.

LES: Premier Leagues neste stjerne! Den norske 19-åringen Ethan Amundsen-Day

Kepa ble hentet inn på leie, sto som Reals førstekeeper frem til november, etter dette var det kun Andriy Lunin. Den ukrainske keeperen imponerte umiddelbart etter at han fikk muligheten, frem til Courtois var tilbake på våren, var Lunin the Man mellom stengene.

Så hva skjer med Kepa, som er ferdig hos Real Madrid og har kontrakt hos Chelsea ut sesongen? Ifølge Revelo jobber Kepa hardt for å bli værende på leie i Madrid ut Chelsea-kontrakten. Det som åpner opp en mulighet er at han ifølge det spanske mediet har signalisert han er fornøyd med reservekeeper-rollen, samtidig som Real neppe klarer å beholde Lunin fornøyd i en andrekeeperposisjon.

Revelo hevder Real Madrid-ledelsen nå vurderer Kepa-forlengelse som en løsning.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester City-stjerne fristes svært av lønn som «verdens best betalte»

Chelsea vet de aldri kan få igjen brorparten av investeringen i Kepa-signeringen, nå handler det om å få andre klubber til å ta lønnsregningen til 29-åringen på tunge 80 millioner kroner.

Alt du trenger å vite: Tyskland – Ungarn