Enzo Maresca og Chelsea spillere

Napoli skal ha så vanvittig mye penger for Victor Osimhen at selv Chelsea som har mer penger enn vett har gitt opp. – Det er nå bare Paris Saint-Germain som er med i racet som den nigerianske superspissen, men selv de synes 1,5 milliarder er litt for mye penger.

Chelsea har tatt kontakt med Bournemouth om Dominic Solanke som med sine 19 mål i Premier League befinnet seg på 5.plasssen på toppscorerlisten. (Erling Braut Haaland på førsteplass med 27.mål)

Les: «Verdens dyreste» trygler om å få beholde plassen hos Real Madrid

Den engelske spissen som kom fra Liverpool vinteren 2019 har en utkjøpsklausul på 65 millioner pund og kontrakt frem til sommeren 2027. – Også Solanke kan bli et problem å få tak i, noe som synes å være melodien for Chelsea om dagen.

Viktor Gyokeres vil som Victor Osimhen bli svært dyr Benjamin Sesko har nettopp signert en ny kontrakt i RB Leipzig og utelukket seg selv.

Dominic Solanke som er en tidligere Chelsea-akademispiller skal være åpen for å få videre, men da helst til en klubb som har sjansen for spill i Premier League. – Bournemouth er tippet et stykke unna det.

Chelsea fikk beskjed om at eneste mulighet for en overgang denne sommeren er et utkjøp av klausulen. Forslaget om en betaling over tid ble avvist.

Bournemouth er virkelig i en sterk posisjon her, og selv om de til slutt vil måtte tjene penger på Solanke hvis han fortsetter å spille på dette nivået og nærmer seg slutten av kontrakten, for nå kan de holde og nyte suksessen han bringer.

I motstening til Chelsea som har mye å igjen for å komme i balanse er Bournemouth i en sterk økonomisk posisjon, de vil de manager Andoni Iraola ser ut til å bygge et sterkt prosjekt der som spillere er opptatt av å være en del av.

Med mindre Chelsea gjør noen virkelig sterke salg denne sommeren og på magisk vis ender opp med en stor slump penger klare til å bruke, ser det ut til at interessen vår for Solanke er over.

Les på F7: Manchester United åpner Premier League 2024/25-sesongen