Louis van Gaal

Med Louis van Gaal har noe av stoltheten kommet tilbake til det nederlandske landslaget etter nesten-seieren mot verdensmester Argentina i kvartfinalen. Fra å være en av de største før og etter tusenårsskiftet, har de siste årene vært traurige for den stolte fotballnasjonen med en haug spillere av verdensklasse i troppen. Nå takker van Gaal for seg, men tar gjerne og stanser Nederland i neste mesterskap.

For når Ronald Koeman nå skal styre de oranje inn mot EM 2024 i Tyskland, kan han risikere å møte steinansiktet van Gaal i duell. Den tidligere Man United-treneren kaller seg nå pensjonist, men kommer telefonen han venter på, lar han badebuksa bli liggende i skapet.

LES: Ronaldo har akkurat landet på Dubai internasjonale lufthavn

-Jeg er pensjonert igjen, men hvis Portugal ringer til meg, så er jeg klar til å lytte. Det er alt jeg vil si, kommer det fra Louis van Gaal ifølge Goal.

Portugals landslagstrener Fernando Santos måtte gå etter at Portugal og Ronaldo hadde et miserabelt VM-sluttspill med tap mot Marokko i kvartfinalen.

Cristiano Ronaldo har før VM-sluttspillet sagt han styrer inn mot å spille for Portugal i EM 2024, dukker 71-åringen van Gaal opp på sidelinja som portugisisk landslagstrener, er nok dette kjørt. Van Gaal har tidligere vist at respekt for legender ikke er hans greie, han spiller kun for å vinne.

LES OGSÅ: TV2 gjør Eliteserien dobbelt så dyr!