Har lært seg noen triks under Mourinho og Solskjær. (foto: united, twitter)

Michael Carrick, som er en nær venn av Ole Gunnar Solskjær, var assistenttrener i Manchester United i knappe tre år. Han sluttet etter å ha hatt ansvaret i et par kamper i desember 2021 etter at Solskjær fikk sparken. Nå ser det ut som den engelskmannen har bearbeidet den siste tøffe perioden hos klubben i sitt hjerte og klar for nye oppgaver.

Den tidligere Manchester United kapteinen har vært uten klubb siden den gang, han har ønsket seg en ny assistentstilling under Ole Gunnar Solskjær, men nå ser det ut til at han før første gang selv vil være manager for en klubb på permanent basis.

LES: Italiensk media: Arsenals byttehandel går i vasken

Middlesbrough befinner seg nede på nummer 20 i Championship og det var naturlig nok ikke godt nok for en klubb som har ambisjoner om Premier League spill. Manager Chris Wilder fikk sparken, nå kommer det meldinger om at de ser på en tidligere Manchester United-trener.

BBC melder at Middlesbrough har kontaktet Michael Carrick for å diskutere den ledige managerjobben. 41 år gamle Carrick har spilt for West Ham og Birmingham, kom i 2006 fra Tottenham til Manchester United der det ble 12 sesonger.

Om det blir Middlesbrough er for tidlig å vite, men Carrick skal være klar til å ta tømmene selv og ikke lenger vente på Solskjær. Vi tar gjerne en runde med Mr. Carrick ved roret hos den stolte klubben.

LES OGSÅ: Guardiola har gjort klar kontrakten til Alfie Haaland