En spøkefull Pep Guardiola på pressekonferansen (foto: city, twitter

Pep Guardiola er klar til å ansette Erling Haalands pappa.

Erling Haaland har bøttet inn mål hittil i Premier League for Manchester City.

Det er særlig på hjemmebane at han finner nettmaskene. På de siste fem hjemmekampene har det blitt 12 mål på oksen fra Jæren.

Etter den siste kampen mot FC København, spøkte Erling Haaland at årsaken til den gode formen var pappa Alfie Haalands hjemmelagde lasagne.

– Jeg har fått den dagen før alle hjemmekampene, og det har fungert bra til nå. Det må være noe spesielt han har i lasagnen, sa Erling Haaland tidligere i uken.

Les: Rooney om Ronaldo: «Tiden innhenter alle»

På gårsdagens pressekonferanse ble Pep Guardiola spurt om den berømte lasagnen til Alfie Haaland, og Manchester City-manageren står klar med kontrakt som kokk til pappa Haaland hvis det er lasagnen som er årsaken til scoringsformen for Erling.

Det blir nok ikke noe Alfie Haaland comeback i Manchester City (foto: fra viasport)

– Vi kan komme med et kontraktsforslag til Erlings far om å lage mat til oss. Hvis det er hemmeligheten bak Erlings mål, så vil jeg overbevise formannen Khaldoon Al Mubarak til å få han om bord. Men jeg tror ikke det er den eneste hemmeligheten, spøker Pep Guardiola.

Etter Erling Haalands uttalelser, tweetet Alfie Haaland før møtet med FC København, hvor spissen scoret to mål før pause: