Pierre-Emerick Aubameyang er spretten

Selv om det virker som om Pierre-Emerick Aubameyang er fornøyd i Chelsea skal vi huske det var Thomas Tuchel som ble den berømte tungen på vektskålen da han dro tilbake til Premier League.

Nå sjokkerer han bare uker etter overgangen til Chelsea med å snakke om en overgang til de franske mesterne Paris Saint-Germain.

Les: BBC: Manchester United legende Michael Carrick i samtaler om sin første faste managerjobb

Den 33 år gamle spissen kom bare til Blues fra Barcelona i en avtale verdt rundt 10 millioner pund forrige måned.

Han tilbrakte bare seks måneder i den katalanske klubben etter å ha kommet fra Arsenal på slutten av overgangsvinduet i januar. – Aubameyang valgte å forlate Barcelona for Chelsea i sommer etter at La Liga-laget signerte Robert Lewandowski fra Bayern München.

Foot Mercato meldere at PSG hatt samtaler med Chelsea om et mulig overgang. Selv om Aubameyang har fått en lovende start i Chelsea, og scoret to mål på sine fire kamper, er klubben i vest London angivelig villige til å la ham dra.

Aubameyang signerte bare en toårsavtale, med opsjon på ytterligere ett år, i Chelsea forrige måned.

Men han ble signert under tidligere manager Thomas Tuchel, som ble sparket bare uker etter Aubameyangs ankomst og erstattet med Graham Potter.

Les: Dealen på plass 14 dager etter Barcelona og Atlético Madrid begravde stridsøksene

PSG nye manager Christophe Galtier ledet tidligere spissen i hans to år lange periode i den franske klubben St-Etienne mellom 2011 og 2013.