Antoine Griezmann

Det var på nippet til å bli rettssak da forbanna Barcelona mente Atlético Madrid ikke levde opp til betingelsene i låneavtalen med Antoine Griezmann. – Det ble tydelig for de aller fleste da årets La Liga sesong startet at alle bremser var satt på for deres franske stjerne, utkjøpsklausulen i låneavtalen skulle ikke aktiviseres.

Det var uenighet om spilletiden skulle regnes over to år, slik Atlético Madrid mente og sikkert hadde rett i eller om det skulle beregnes hver år. Antoine Griezmann hadde mye spilletid i sin første sesong hadde svært lite så langt denne sesongen.

Det var ikke aktuelt for den franske angriperen å spille under 50% av tiden så nærme VM i Qatar.

Les: Bundesliga-direktør sparket etter jobbprat med Chelsea

Barcelona krevde at utkjøpsklausulen på 40 millioner skulle aktiveres og truet med rettsak, men for 14 dager siden ble klubbene enige om å begrave stridsøksen og løse det hele over forhandlingsbordet.

Nå slipper Antoine Griezmann 30 minutters innhopp og manager Diego Simeone kan benytte en av sine viktigste spillere så mye han vil, for i følge Sky Sports har de blitt enige om en overgang på 20 millioner euro. – Et godt stykke unna markedsverdien på 35 millioner euro og 100 millioner euro mindre enn det Barcelona betalte Atlético Madrid i 2019.

Les: Holder døra åpen for Luke Shaw i januar

Antoine Griezmann returnerer dermed permanent til klubben han representerte mellom 2014-2019, før han dro til Barcelona. Totalt har spissen scoret 144 mål og 58 målgivende på 303 kamper.