(foto: united, twitter)

Venstrebacken ble hentet til Old Trafford fra Southampton i 2104. Her ventet en skikkelig berg-og-dalbane karriere i den røde drakta. Hos Mourinho ble Shaw offentlig skjelt ut, hos Solskjær var den engelske landslagsspilleren tilbake i førsteelleveren. Forrige sesong skapte Shaw mye frustrasjon hos United-supporterne, etter 4-0 tapet mot Brentford denne sesongen har det vært tyst rundt 27-åringen.

Tyrell Malacia ble håndplukket av Erik ten Hag, og trengte ikke mange ukene på jobb før han hadde spilt Shaw ut på benken. Helt frem til kampene mot City og Omonia Nicosia. Den nederlandske landslagsspilleren var ikke på høyden, og Shaw ble byttet inn i andre omgang i begge kampene.

LES: Solskjær får en skikkelig spiss albue fra Ten Hag

Nå tikker det mot kontraktsutløp til sommeren for Shaw, men som vanlig har United opsjon på å forlenge en ekstra sesong. Spørsmålet nå er hva Ten Hag bestemmer seg for. I Nordøst-England følges prosessen med full-back’en nøye.

Ifølge Football-Insider vurderer Newcastle å hente inn full-back Shaw i januar. På det engelske landslaget gir Gareth Southgate Shaw fortsatt tillit, mot Tyskland var United-spilleren på banen i nitti minutter i 3-3 kampen. Eddie Howe har heller ikke noe problem med å se Shaw som en solid forsterkning.

LES OGSÅ: Beckham Jr. tilbake på balløya – trener hos Premier League-klubb

Hva blir det til, Ten Hag?