Solskjær. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær var for mange United-supporterne rett mann til rett tid, for andre manglet det vanvittige presset i United-spillet som rivalene Manchester City og Liverpool leverer i kamp etter kamp. Etter «nestenulykken» med 2-3 mot kyprotiske Omonia i Europaligaen, gjentok Erik ten Hag at dette vil ta tid før han har på plass det ønskede presset fra alle United-spillerne, mye på grunn av jobben forgjengerne hans har gjort på Old Trafford.

-Det er ikke fysisk, det er mentalt, begynner Erik ten Hag da han skulle forklare hvorfor det ønskede vanvittige presset mot motstanderne, som er grunnleggende i Ten Hag-fotball, ikke er på plass.

LES: Beckham Jr. tilbake på balløya – trener hos Premier League-klubb

-.. Det er som en rutine, a way of life, og du må bringe det inn i systemet ditt ved hver eneste trening, til troppen og til den individuelle spilleren, fortsetter United-manageren ifølge Manchester Evening News.

Så rettes en spiss albue mot Solskjær, som var på vakt hos United fra inngangen til 2019 og frem til november 2021.

-Når du har manglet det de siste årene, da er det ikke noe du kan bygge opp i løpet av en uke, eller en måned. Dette er et system som må være på plass og er et krav i dagens toppfotball, fortsetter Ten Hag.

LES OGSÅ: The Athletic: Wolverhampton hopper på muligheten som åpnet seg i La Liga

Som bruker Manchester City som eksempel.

-Det er helt klart at City er standarden, det er også flere lag. Jeg tror vi også kan levere det, vi så det mot Liverpool og vi har sett det mot Arsenal, men nå må vi gjøre det på et stabilt nivå. Det er det vi må jobbe for nå, men det vil ikke komme over natten. Det vil ta mer enn uker, det vil ta måneder, avslutter Ten Hag.

LES OGSÅ: Bundesliga-direktør sparket etter jobbprat med Chelsea

Ifølge den nye United-manageren er det lite å bygge på fra Solskjær-perioden, den viktigste jobben er tydeligvis å avlære spillerne, troppen og klubben det de har holdt på med de siste årene – å spille utdatert toppfotball.