Inviterer som vanlig til dans

Det mest gikk rett vest for José Mourinho og hans Roma – som fikk fire røde kort i andre omgang, en a dem tildelt den portugisiske manageren selv etter han stormet ut på banen og gikk opp i ansiktet på dommeren.

Jeg tror vi dropper begrepet vennskapskamp og kaller det en treningskamp i istedenfor. Roma møtte Real Betis lørdag kveld, med to uker igjen til Serie A -premieren mot Fiorentina.

Les: Ti ville hester klarer ikke å slepe Erling Haaland bort fra det som skjer hos Borussia Dortmund

Med en knapp time spilt scoret Alex Moreno 3-2 til Real Betis ved hjelp av venstre hånd. Målet ble uansett godkjent, noe som førte til ville protester fra Roma -leiren. -Lorenzo Pellegrini fikk et rødt kort for å ha stått over ballen og blokkert motstanderens raske frispark i det 84. minutt.

Det endte med et rødt kort for Mourinho selv, som måtte følge resten av kampen fra tribunen. Normalt ser vi ikke slike utbrudd før i «år nummer to». – Den portugisiske manageren har nettopp overtatt som keiser av Roma.

Les: Og der forsvant Paul Pogba i glemmeboka!

Gianluca Mancini og Rick Karsdorp ble også utvist for Roma før kampen ble avsluttet. Real Betis vant til slutt 5-2.