Hjem Eliteserien Vegar Forren tilbake på treningsfeltet

Vegar Forren tilbake på treningsfeltet

juli 10, 2017

Romsdals Budstikke kommer i dag med en nyhet som kan virke overraskende for mange, men sannheten er at det har vært en god tone mellom Molde Fotballklubb og Vegard Forren en stund.

Les: Døra ikke lukket for Vegard Forren

I dag var han tilbake på treningsfeltet 8 måneder «bruddet» mellom klubb og spiller, Vegard var drittlei og det samme var Ole Gunnar. En kjapp tur innom Rosenborg sitt treningsopphold i syden sørget for å stenge døra til trønderne for alltid og et mislykket opphold i Championship klubben Brighton.

Det er flere årsaker til at Vegard Forren er på vei tilbake til Molde og en av dem er noe vi bare tror, men som sikkert stemmer likevel.

Først den viktigste, Vegard har alltid vært «litt useriøs» og tatt lett på ting, han er uten tvil en god spiller, men som i perioder ikke har gitt 100%.  Kommer han tilbake til Molde er det fordi har har klart å overbevise Ole Gunnar Solskjær om at han har lært av sitt fiasko opphold i England.

Så den andre, Molde ligger på 3. plass i Eliteserien 5 poeng bak Rosenborg, skal de vinne trenger de et godt forsvar, de vet hva Vegard står for.

Så den tredje, Molde har en litt kjedelig stall og trenger noen spillere som pressen er interessert i å skrive om og som publikum har lyst til å se.

Og så den siste som ingen snakker om, det finnes ikke noe bedre enn å utfordre Rosenborg og det gjelder også for Molde.  Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen lar seg lett lure uttpå glattisen og Forren tilbake i Molde vil i minste fall irritere og i beste fall (for Molde)  distrahere han.

I dag var han tilbake på treningsfeltet, og det er dialog mellom partene.

 

«MFK er klubben min. Jeg er veldig fornøyd med å trene med laget sånn som situasjonen min er akkurat nå. Det er ikke så mye mer å si om den saken» skriver Forren i en sms til Rbnett.

«Vegard Forren, Zlatko Tripic og Magne Hoseth får trene med laget for å holde seg i gang, svarer Ole Gunnar Solskjær på spørsmål om Forren er aktuell for ny kontrakt med Molde.

Etter et opphold på benken i Brighton har midtstopperen nå vært klubbløs siden mai.

Les: Snipp snapp snute

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.