Får penga sine.

Den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo som på egenhånd ødela Ole Gunnar Solskjær sitt prosjekt i Manchester United spiller nå ørkenfotball for Saudi Al-Nassr.

Han er selvsagt frustrert over at ingen bryr seg om spillet bortsett fra noen godt betalte influensere som hele tiden i sosiale medier prøver å sammenligne hans mål i sanddynene der nede med det som faktiske fotballspillere gjør i de store ligaene i Europa.

Det er snart tre år siden CR7 forlot Juventus i en hastig overgang til Manchester United.

Les: Graham Potter mister muligheten til å lede en av Champions Leagues beste klubber

Selv om han skuffer inn 2,2 milliarder blodpenger i året er han opptatt av å tvinge Juventus til å betale ut penger de har måttet utsette på grunn av krisen alle klubber i verden (sammen med oss) opplevde grunnet Covid 19.

Under koronapandemien gikk storstjernen med på å gi avkall på to månedslønner, samtidig som klubben gjennomførte store lønnskutt. I en hemmelig avtale ble imidlertid portugiseren lovet en erstatning på 19,5 millioner euro for sin «gest».

Grunnen til at avtalen var hemmelig var for å at ikke fans skulle tro at Cristiano Ronaldo var en grådig kødd!. Vel nå har alt kommet opp i dagen. Etter en krangel mellom Ronaldo og Juventus havnet i retten har saken fått en konklusjon.

Juventus er tvunget til å betale drøyt 110 millioner til Cristiano Ronaldo.

Partene signerte en kontrakt om saken, men det ble aldri utbetalt penger til 39-åringen som forlot klubben kort tid etterpå. En avtale som ble gjort mens den gamle dame trodde Ronaldo ville bli med videre og levere suksess i en vanskelig tid.

Ronaldo valgte å saksøke Juventus. – Og nå er saken avgjort i en italiensk voldgiftsdomstol.

Sport Mediaset melder at Ronaldo vant saken. Ifølge kjennelsen har imidlertid Juventus og spilleren delt ansvar fordi saken aldri ble rapportert til det italienske fotballforbundet (FIGC). Derfor trenger Serie A-giganten «bare» å kompensere portugiseren med halvparten av summen (€9,75 millioner). I tillegg kommer renter.

ENGELSKE KLUBBER: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse

Ifølge Gazzetta dello Sport vil dette få store konsekvenser for Juventus sitt budsjett for neste sesong, da klubben ikke har budsjettert med den betydelige utbetalingen til Ronaldo. For Juventus har tap mot Ronaldo i rettssystemet tydeligvis vært som et lyn fra klar himmel.