Har ventet på den store muligheten.

Julian Naglesmann har vært sterkt linket til å ta over etter Edin Terzig som Borussia Dortmund-trener, også Graham Potter har vært koblet til jobben de siste månedene. Dortmund-ledelsen har vært alt annet enn fornøyd med første to tredjedeler av sesongen, det har de siste månedene vært ryktet et trenerskifte. Tirsdag kveld ble planen skrotet.

Med 4-2 seier (5-4 sammenlagt) over Atletico Madrid er Dortmund endelig tilbake i en semifinale i Champions League. Ifølge lokalavisa Ruhr Nachrichten er det ikke lenger snakk om å sende Terzic på porten i sommer. 41-åringen har kontrakt til 2025, nå blir han med videre.

LES: Superlegenden Romario gjør comeback!

Dortmund halter fortsatt videre i Bundesliga, der klubben kjemper med RB Leipzig om den siste Champions League-billetten neste sesong. Terzic skal uansett belønnes for å lede klubben tilbake i det beste selskap som én av de fire beste klubbene i Europa.

Nagelsmann er ifølge tysk media i samtaler med Bayern München om en retur til Bayern München etter EM-sluttspillet, så han blir ikke berørt. For Graham Potter betyr dette bortfall av muligheten til å lede en av Champions Leagues beste klubber.

ENGELSKE KLUBBER: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse