En glad gutt. (foto: real, twitter)

For utenforstående virker som det har gått i et forrykende tempo der United-direktørenes møter i Madrid forrige uke resulterte i en overaskende exit på en av nøkkelspillerne til Carlo Ancelotti noen dager senere. Da brasilianeren skulle ta avskjed i Madrid på mandag, kom det frem at det har vært en prosess som ble startet rett etter avslutning på jubelsesongen.

-Når man skal treffe en så stor beslutning, så er det selvfølgelig vanskelig. Etter Champions League-finalen snakket jeg med agenten min, hvor jeg fortalte ham at min tid i Real Madrid var ved veis ende, begynner en tydelig rørt Casemiro på mandagens pressemøte.

LES: Pytt, pytt, Barcelona mangler «bare» 200 millioner

Jeg har vært ærlig mot alle. Jeg vil gjerne prøve nye utfordringer og prøve en ny kultur. Jeg har ikke vunnet noe i Premier League ennå, og det vil jeg gjerne prøve. Jeg har store forhåpninger, kommer det fra spilleren som forlater kongeklubben etter 336 kamper og en drøss med titler. LeoVegas: Sjekk boosted odds til Manchester United-Liverpool

Kommer til Manchester United for å vinne Premier League-tittelen… Vi tipper United-supporterne trengte denne.

LES: Katastrofal start for Wijnaldum i Roma