Franck Ribery som vi husker ham.

Nå skaper ikke Ribery lenger de største overskriftene, men ifølge L´Equipe kan 38-åringen nærme seg en overgang som garantert vil rette fokus mot franskmannen.

Ribery har blitt et ikon hos Bayern-supporterne etter den imponerende runden i München som varte fra 2007 til 2019. Da Ribery ga seg hos Bayern, var han alt annet enn ferdig.

Les: Sky Sports Italia: Chelsea har booket medisinsk test for Romelu Lukaku

Hos Fiorentina har det blitt 51 kamper med 5 scoringer og 10 assists. I sommer valgte Serie A-klubben å ikke forlenge, noe som heller ikke har fått 38-åringen til å tenke på pensjonisttilværelsen.

Denne uken har Ribery blitt sett på treningsfeltet i Sabner Strasse med tidligere Bayern-kompis Jerome Boateng, som selv sto uten kontrakt fra slutten av juni. Ifølge L´Equipe og Gazzetta Dello Sport har Bayern München gitt signaler om at de vurderer å hente tilbake free agent Ribery som en backup for Kingsley Coman.

38-åringen skal selv foretrekke en retur til Serie A, men dukker det opp et tilbud fra Nagelsmann, tviler vi sterkt på at Ribery klarer å si nei. Lionel Messi til PSG blir sommerens største, men et comeback for 38-åringen Ribery til en av verdens beste klubber vil også få sin del av oppmerksomheten.

Les: Bekreftet: Iniesta har overtalt tidligere Barcelona-kompis Bojan Krkic