Jesse Lingard sitt lån hos West Ham gikk over all forventning. Etter å ha scoret to ganger i sin debut hos klubben mot Aston Villa beholdt Lingard plassen for alle de resterende 16 Premier League kampene. Med ni mål og fem assister hjalp han West Ham å sikre seg sin høyeste Premier League plassering på over to tiår og en plass i gruppespillet i Europa League for den kommende 2021/22 sesongen.

Så bra gikk lånet at trener David Moyes ønsket en permanent overgang

Det var en rekke hendelser som førte til lånet i utgangspunktet. Nære familiemedlemmer av Lingard slet med personlige problemer og spilleren måtte trå til på hjemmefronten. Problemene lå som en mørk sky over spilleren og preget dessverre hans mentale helse og resultater på fotballbanen.

Tiden på lån viste seg å bli fantastisk for fotballspilleren, og så fort lånetiden var over ble Lingard ønsket hjertelig velkommen tilbake i Manchester United. Solskjær har lagt nye planer for 28-åringen og Moyes fikk det dermed ikke som han ville. Lingard har takket for seg til West Ham og deres Hammers. Spilleren selv og fans på alle kanter venter nå spent på veien hans videre. 

For tiden er klubben i gang med treningskamper. Jesse Lingard har fått starte samtlige kamper, men har etterhvert blitt byttet ut. Enn så lenge er det ingen scoringer på engelskmannen. Likevel er United rangert høyt i Premier League sin nye sesongs odds, denne gang med Jesse Lingard tilbake på benken. Oddsen er samlet opp av tilgjengelig informasjon som formutvikling og tidligere resultater. Her kan også du gjøre en forskjell med å legge inn en egen innsats. 

Hva lå bak hans store prestasjoner i West Ham? Og hva skal United gjøre for å opprettholde den gode formen? Det er lett å falle tilbake til dårlige vaner. Derfor blir det viktig for Solskjær å holde på Lingard sin motivasjon og gode flyt.

Så fort vennskapskampene er over er Lingard er tilbake i de røde draktene i Premier League, i tillegg til Champions League. Det kan tenkes at Lingard ser på vennskapskampene som en prøveperiode der han får lært sine medspillere å kjenne på nytt og gjør seg klar for den nye sesongen. Vi venter i spenning på veien videre. 

———–