Flying Norwegian. (coventry, twitter)

Han ble hentet til balløya fra Molde i 2018. Et gjennombrudd på førstlaget ligger fortsatt foran 21-åringen, men Graham Potter har fortsatt tro på at Brightons norske viking har potensialet.

Ifølge Teamtalk vurderte Potter å ha med Østigard inn i Premier League-sesongen etter at midtstopperen viste en solid utvikling på utleie til Coventry forrige sesong. 39 Championship-kamper viste at 21-åringen holder nivået i nestøverste liga.

Les: Bekreftet: Iniesta har overtalt tidligere Barcelona-kompis Bojan Krkic

Klar for verdens tøffeste liga? Ifølge Teamtalk har Brighton-manageren gitt grønt lys for at Østigård tar seg nok en dannelsesreise ned i Championship. Et signal som har fått ikke mindre enn syv klubber til å rekke opp hånda.

Teamtalk sitter på informasjon om at Coventry ikke overraskende vil ha midtstopperen tilbake, i tillegg til Fulham, Stoke, Sheffield United, Bournemouth, Barnsley og Middlesbrough.

Up and coming. (foto: coventry, twitter)

Vi tygger litt på den enorme interessen for Østigård, og tar med at Potter ikke har glemt hvordan det gikk med utviklingen til Ben White etter sesongen nede i Championship hos Leeds.

Dette blir bra!

Les: Utrolig: Comeback-planer hos Bayern München for evighetsmaskinen Franck Ribery